Veliki Plazma sportski dan u Križevcima

U petak, 12.listopada više od 400 učenika Osnovne škole Ljudevita Modeca okupilo se u Sportskoj dvorani kako bi obilježili Plazma sportski dan u svojoj školi.

Na svečanoj dodjeli nagrada svim učenicima koji su u protekloj školskoj godini predstavljali školu na različitim sportskim natjecanjima bili su Ratimir Ljubić – zamjenik župana Koprivničko- križevačke županije, Danijel Šaško – zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca, Dražen Bokan – ravnatelj škole i Tomislav Gudić – direktor natjecanja Plazma Sportskih igara mladih. Oni su malim sportašima i uručili nagrade.
Pozdravljajući prisutne, zamjenik Šaško rekao je kako se Grad Križevci ponosi sportskim uspjesima svojih učenika, kako na Sportskim igrama mladih, tako i na ostalim državnim prvenstvima, spomenuvši i da gradonačelnik svake godine održi prijem za najbolje učenike te ih za njihov uspjeh i nagradi.
Zamjenik je rekao i da Grad Križevci već godinama surađuju s Plazma Sportskim igrama mladih, a kako se pokazalo da je suradnja vrlo dobra, ona će se zasigurno nastaviti i slijedeće godine.

Nakon dodjele nagrada, održana su sportska natjecanja na kojima su sudjelovali predstavnici škole od prvog do četvrtog razreda, a svoje je vještine u povlačenju užeta okušao i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško.

Na vrh