Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Udomite pse iz Ottove kućice

vauvaukrizevci

Vau Vau Križevci nova je inicijativa grada Križevaca kojoj je cilj spasiti neželjene pse s ulica i pomoći im da pronađu nove vlasnike i domove u kojima će konačno biti sretni. Svatko zaslužuje novu priliku, zar ne?

ŽIVOT USREĆI – I SVOJ I PSEĆI.

Ovim putem pozivamo sve Križevčanke i Križevčane dobrog srca da pomognu, udome i usreće prekrasne pse! Svaki pas kojeg možete udomiti je cijepljen, očišćen od unutarnjih i vanjskih nametnika, steriliziran i čipiran. Vama jedino što preostaje nakon što ga udomite jest maziti ga, paziti i voljeti!

Kako bismo olakšali zajedničku prilagodbu, osigurali smo jednokratni iznos pomoći za VAU VAU udomitelje iz Križevaca! Iznosom od 300 kn svom novom ljubimcu možete kupti neke od potrebni stvari: ogrlicu, povodac, igračke, krevetić… Sve što novi ljubimac treba i zaslužuje!

Svog novog ljubimca možete upoznati u  skloništu za pse  „Ottova kućica“ radnim danom od 8,00 do 14,00 sati i subotom od 7-12 na adresi Herešinska bb, Peteranec, pokraj Koprivnice.
(tel. 099 3395-190).

Sve novosti pratite i na službenim Vau Vau Križevci kanalima – Facebooku i Instagramu.

U nastavku pregledajte galeriju pasa koji čekaju svoje nove vlasnike.

S ciljem prevencije napuštanja pasa te vraćanja zalutalih pasa vlasnicima, grad Križevci apelira na sve Križevčanke i Križevčane koji nemaju čipirane pse da čipiraju svoje pse u najbližoj veterinarskoj postaji te će im grad Križevci refundirati trošak čipiranja pasa. Uz to, sufinancirat će i trošak sterilizacije čipiranih ženskih pasa (do 300 kn). Za refundiranje je potrebno sačuvati račun, ispuniti pripadajući obrazac te uz putovnicu psa koja dokazuje da je pas čipiran, to predati u gradsku upravu. Više informacija potražite kod komunalnih redara.

Pregledajte i fotografije sa snimanja priče o inicijativi Vau Vau Križevci u kojoj su nam pomogli hrvatska rukometna reprezentativka i igračica RK Podravka Vegeta, Korina Karlovčan i tim koji svakodnevno brine o napuštenim psima u Ottovoj kućici, predvođen dr.vet.med Ratimirom Juršetićom.

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast