Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U sklopu projekta Living Streets provedene radne akcije u kvartu “Neboder”

231481455-334103068455588-5646267508117989669-n

Ovu subotu, 31.7., održane su radne akcije u sklopu Living Streets projektnih aktivnosti i to u kvartu Neboder. Radne akcije koje su se trebale održati 24.7. u kvartu Radićeva, na zahtjev stanara, odgođene su za kraj osmog mjeseca.
Stanari su, u manjem broju zbog godišnjih odmora i odlaska na more, od 8 sati ujutro krenuli s radom na opremanju mjesta za druženje. Od paleta smo napravili klupu i obojili ju sa zaštitnom bojom te postavili ispod lipe u hladovinu kako bi se stanari mogli družiti u bilo koje doba dana, posebice tijekom ljetnih vrućina. Posadili smo cvijeće u male betonske tegle- pustinjske ruže i čuvarkuće- da uljepšamo prostor biljkama koje su otporne na teže vremenske uvjete. Izgledaju super! Pokupili smo i sav otpad sa zelene površine. Nakon rada, osvježili smo se sokom i mineralnom vodom.
Zahvaljujemo stanarima koji su izdvojili vrijeme i pridružili nam se na radnim akcijama. Planiraju napraviti i stol, pričalo se i o poslijepodnevnoj dozi bučnice, a večernja druženja prebacit će se na mjesto ispod lipe.

Sljedeća projektna aktivnost održat će se u kvartu Tomislavova u subotu 7.8. u 17h zbog ljetnih vrućina.

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast