Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pobjedom NK Osvit završen 5. Turnir županijskih klubova Križevci 2023.

img-0112

U punoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca, u srijedu, 4. siječnja, završio je 5. Turnir županijskih klubova Križevci 2023. Pobjedu je kod županijskih klubova odnio klub NK Osvit iz Đelekovca, pobijedivši ekipu NK Lonje. Ekipa NK Osvit iz Đelekovca slavila je protiv Lonje s rezultatom 5:3 i osvojila zasluženu nagradu od 2.000 eura i prijelazni pehar, dok se NK Lonja  morala zadovoljiti drugim mjestom i nagradom od 1.000 eura.

U susretu za treće mjesto slavila je Viktorija iz Vojakovca, koja je s dva pogotka pobijedila Slogu iz Koprivničkog Ivanca. Viktoriji je pripala novčana nagrada od 600 eura, dok je Sloga osvojila 300 eura.

Najboljim vratarem turnira proglašen je Mihael Celiščak iz pobjedničke momčadi Osvita, a iz iste momčadi dolazi i najbolji igrač turnira Jozo Paradžik. Titula najboljeg strijelca pripala je Ivanu Fluki iz Lonje.

Priznanja, medalje i pehare uručili su Robin Šatvar, direktor tvrtke Robin trgovina, Sandra Vuketić, pročelnica Upravnog odjela za pravne i opće poslove, Vitomir Mijić, sportski direktor i izvršni dopredsjednik NK Radnik Križevci, Branislav Pengov, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Križevaca i Damir Kemenović, direktor turnira.

Što se tiče 23. Turnira u malom nogometu “Križevci 2023 – Ožujsko”, poznati su svi sudionici četvrtzavršnice .Turnir se nastavlja u petak, 5. siječnja od 19 sati, a sastaju se: 123 Design – Unijabeton, Zvonarek Sistemi – MG Novi Pazar, Pekarna Jagić – Renzo #99 te AMG – Replay.

Na vrh