Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Otvoren supermarket Spar Križevci

spar4

U Križevcima je danas otvoren supermarket Spar, a na otvorenju je bio predsjednik uprave Spar Hrvatska Helmut Fenzl i gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn.
Ovom prilikom, predsjednik Uprave Spara uručio je donaciju od 30 tisuća kuna Udruzi osoba s invaliditetom Križevci, a koju je preuzeo njezin predsjednik Petar Gatarić, istaknuvši kako će se dobiveni novac iskoristiti za daljnje ulaganje u socijalno poduzetništvo.
Gradonačelnik Mario Rajn, na otvorenju je izrazio je zadovoljstvo što je Spar došao u Križevce, posebno zato što su pokazali socijalnu osjetljivost prema ranjivim skupinama poput osoba s invaliditetom, ali i uvažavanje prema lokalnim proizvođačima.
Naime, na policama supermarketa moći će se kupiti proizvodi Hedone koje s pažnjom pripremaju osobe s invaliditetom, zatim pekarski proizvodi proizvođača Mlinček, kao i bučino ulje uljare Hladnić.
Uz to prodavat će se i hrvatska junetina udruge Baby beef, domaća svinjetina te voće i povrće hrvatskog podrijetla pod robnom markom Vrtovi Hrvatske.

Nakon svečanog rezanja vrpce, slijedilo je razgledavanje trgovine, a u ime Grada prisutan je bio i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, eu fondove i javnu nabavu Ivan Biškup.

Na vrh