Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Osnovano Dobrovoljno vatrogasno društvo Vojakovac

Nakon 34 godine mirovanja, danas, 10. veljače održana je osnivačka skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vojakovac.
Za predsjednika DVD-a Vojakovac izabran je Miroslav Rakić, a za zamjenika predsjednika Matija Hrupek. Upravni odbor uz predsjednika i zamjenika čine Kruno Štefoić, Miodrag Hrković, Mihaela Truščec Švagelj, Aleksandra Mijić i Goran Cvitanović.
Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Ivica Hrupek, a za članove Milan Hrković, Đuro Matuško, Tomislav Svetić i Bojan Bastašić. Za predstavnika u gradsku Vatrogasnu zajednicu izabran je Miroslav Rakić, koji će ujedno biti i likvidator Društva. Za zapovjednika Društva izabran je Kruno Štefoić, dok će dužnost zamjenika zapovjednika vršiti Miodrag Hrković.
DVD Vojakovac 34-to je dobrovoljno vatrogasno društvo koje djeluje na području Križevaca, a čestitke na osnivanju uz puno želja u daljnjem radu i riječi podrške uputili su predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, zapovjednik JVP Križevci Ivan Matosović, predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, Marko Martinčević ispred Gradskog savjeta mladih Grada Križevaca, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević te gradonačelnik Mario Rajn.
Zamjenik Martinčević i gradonačelnik Rajn posebno su naglasili kako će i ovo društvo imati potporu u radu Gradske uprave Grada Križevaca pri čemu je gradonačelnik dodao: „Rekli smo da želimo probuditi grad, a vi nam u tome itekako pomažete i hvala vam na tome. Ovu prvu skupštinu odradili ste besprijekorno. Nastavite s radom i dalje i u Gradu uvijek imate podršku i partnera.“

 

Izvor: prigorski.hr

Na vrh