Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održana priredba za prvašiće OŠ Ljudevita Modeca

U petak poslijepodne, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modec održana je prigodna priredba za novoupisane prvašiće.
Sportske tribine ispunili su roditelji i starija braća i sestre koji su školarcima dali podršku za uspješan početak školske godine.
Ravnatelj škole, Dražen Bokan obratio se svima prisutnima, ali ponajprije prvašićima te im zaželio veliku dobrodošlicu i uspjeh u narednih 8 godina školovanja koje će provesti u Modecu.
Ispred Grada Križevaca, u ime gradonačelnika Maria Rajna, obratio se predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović koji je isto tako izrazio uspjeh, veselje i druženje koje želi svim školarcima. Poželio im je dobro zdravlje, dobre ocjene i da steknu mnoga prijateljstva kroz svoj period školovanja.
Također je zamolio sve vozače i vozačice da budu na oprezu kada se kreću pokraj škola te da uvijek misle i pripaze na djecu.
U sportskoj dvorani tim povodom održan je poseban program koji je sadržavao predstave koje su pripremili učenici viših razreda kao i glazbeni program zbora uz Ozrena Bogdanovića.

Na vrh