Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održana godišnja skupština NK Radnik Križevci

U hotelu Kalnik u petak je održana redovna godišnja skupština Nogometnog kluba Radnik Križevci. Skupštinom je predsjedao predsjednik kluba Darko Jambreković, koji je prezentirao rad kluba u posljednjih godinu te najavio aktivnosti koje slijede u narednom periodu. Tako je posebno istaknuo plasman kluba u 3. HNL sjever, gdje su Križevčani polusezonu zaključili na odličnom petom mjestu.

Izvršni dopredsjednik Vitomir Mijić prezentirao je rad seniorske momčadi između dvije skupštine, a izvršni dopredsjednik Branislav Pengov više se osvrnuo na financijsku konstrukciju u prošlom te u narednom periodu, dok je Boris Nikšić istaknuo najvažnije detalje iz rada i rezultata Škole nogometa.

Sva izvješća i planovi su prihvaćeni jednoglasno. Gosti skupštine bili su gradonačelnik Križevaca Mario Rajn i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović.
Prvo se skupštinarima obratio Katanović koji se zahvalio upravi, sponzoru tvrtki Radnik d.d., kao glavnom sponzoru, ali i svima koji doprinose da rad kluba bude na odličnoj razini i da su NK Radnik Križevci primjer dobrog rada te sinergije roditelja, djece i svih dionika u klubu. Katanović je istaknuo kako u 2020. godini na stadionu kreće druga faza radova, a ona podrazumijeva dovršetak atletske staze te nadogradnju prostorija nogometnog kluba.

Gradonačelnik Mario Rajn kazao je kako je projekt koji je grad prijavio na fond EU prošao drugi krug te se kroz kratko vrijeme očekuju rezultati. Vjeruje da će projekt proći čime bi došlo do značajnog ulaganja u sam stadion, a radi se o iznosu od oko 4,4 milijuna kuna. U slučaju da projekt ne prođe Rajn je istaknuo kako će se za rekonstrukciju i natkrivanje tribina osigurati sredstava u gradskom proračunu. Također, zahvalio je svima koji na bilo koji način doprinose radu kluba, jer na kraju krajeva, NK Radnik Križevci je najveći sportski kolektiv u gradu Križevcima koji broji preko 340 sportaša i članova kluba.

Izvor teksta i fotografija: prigorski.hr/Dejan Pernjak

Na vrh