Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održan Stručni skup povodom Međunarodnog dana fizioterapeuta

U multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice „Franjo Marković“ u organizaciji s knjižnicom i Domom zdravlja KC-KŽ županije održan je Stručni skup povodom Međunarodnog dana fizioterapeuta koji se obilježava 8. rujna.
Skupu je prisustvovala predsjednica Hrvatske komore fizioterapeuta, gđa Mirjana Grubišić mag. fizioterapije, dok je u ime Grada prisutne pozdravio pročelnik UO za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel koji je čestitao svim fizioterapeutima njihov dan, zahvalio im na ustrajnosti i dobroj volji, zaželjevši im da danas međusobno razmijene iskustva rada u svojoj struci, koja je iznimno važna, čemu mnogi mogu osobno posvjedočiti.
Na skupu je u ime Županije bio zamjenik župana Ratimir Ljubić.
Među gostima predavačima bili su Jasminka Potočnjak, mag.fizioth, Renata Deduš, prvostupnik fizioterapije, Katarina Šterbik, dipl. fizoterapeut, dipl fizioterapeut Aleksandra Kraljević i Melita Kopilović, prvostupnik fizioterapije te su govorile o ulozi fizioterapeuta u zdravstvenom sustavu. Nakon održanih predavanja, uslijedila je promocija udžbenika “Fizioterapijska procjena” autorica Irene Klaić i Lukrecije Jakuš u izdanju ZVU Zagreb.

Na vrh