Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Uspješno provedena akcija čišćenja Park šume Župetnica

img-5087

Danas je u Križevcima održana nova akcija čišćenja smeća, ovog puta na području Park šume Župetnica. Akciju je inicirala ekološka udruga „Zeleno Prigorje“, a svoju potporu pružili su joj Grad Križevci, Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci, Restoran Tomislav i obrt BigDay.
Akciji se uz poštivanje epidemioloških mjera pridružio velik broj građana ne samo iz Križevaca, već i iz Zagreba i ostalih gradova Hrvatske, a sudjelovao je i gradonačelnik Mario Rajn. Tom je prilikom gradonačelnik zahvalio i pohvalio organizatore na organiziranju ove akcije kao i sve koji su ovog puta sudjelovali u ovoj akciji, ali i ostalim akcijama koje se kroz godinu organiziraju na našem području.
„Čisteći medvjedići“ i ovaj su put sudjelovali u akciji čišćenja u Križevcima, a njihov osnivač Perica Štefan rekao je kako je ovo treći put da su u Križevcima te kako je ovaj put rekordan odaziv ne samo u Križevcima, već i šire. Uz njih, sudjelovali su i Zlatna metla, Odred izviđača „Kalnik“ Križevci, KLIK, članovi udruge Ekonomija zajedništva i brojni građani Križevaca. U ime udruge „Zeleno Prigorje“ okupljene je pozdravila Božena Hunjak Švagelj i tom prigodom predstavila „volonterske knjižice“ putem kojih sudionici akcija mogu skupljati bodove na temelju sudjelovanja i ostvariti razne nagrade i popuste.

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast