Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Uključite se u kreiranje gradskog proračuna za 2022. godinu

vizual-za-medijsku

Grad Križevci poziva sve građane Križevaca da se svojim prijedlozima uključe u izradu Proračuna Grada za 2022. godinu putem digitalne platforme Sudjeluj! Križevci.
Uključivanje javnosti u procese odlučivanja jedna je od temeljnih karakteristika transparentnosti jedinica lokalne samouprave što pridonosi i jačanju demokracije i potiče izgradnju dobrih odnosa temeljenih na uzajamnom razumijevanju i povjerenju između javnog, poslovnog i civilnog sektora.
Platforma je dostupna na poveznici sudjeluj.krizevci.hr.
Prijedlozi građana moraju sadržavati naziv, sažetak i kratak opis projekta za koji građani žele da se realizira u 2022. godini. Također, postavljanjem prijedloga projekta putem platforme Sudjeluj! Križevci pruža se mogućnost postavljanja dokumenta, slike ili videa projekta kako bi građani što bolje objasnili zašto je važno da se njihov projekt realizira u idućoj godini.
Građani mogu prijedloge postaviti do 20. listopada 2021. godine.
Nakon isteka roka za postavljanje prijedloga, analizirat će se svaki pristigli prijedlog i razmotriti opravdanost njegova uvrštenja u gradski proračun u skladu s mogućnostima provedbe i potrebnim financijskim sredstvima.

Na vrh