Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U nedjelju Moto utrka „Nagrada Križevaca 2018.“

IMG 0920

U prostorijama AMK „Križevci“ održana je konferencija za medije na temu Moto utrke „Nagrada Križevaca 2018.“ koja se održava ove nedjelje, 24. lipnja.
I ove se godine utrka vozi za Otvoreno prvenstvo Hrvatske i kupa HAK-a, a očekuje se preko sto vozača. Vozit će se tri dicipline: brzinci (125 CCM, 600 CCM, 1000 CCM, Big Boys Veterani), skuteri (rookie, open i nolimit) te oldtimer klase (od I. do X.).
Na konferenciji za medije gradonačelnik Mario Rajn, ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora zahvalio je članovima Odbora na organiziranju još jedne moto utrke koja je od „značaja za grad i brend“.
Prihod od prodaja ulaznica i ove će godine ići u humanitarne svrhe i to za nabavu kombi vozila za Udrugu „Maslačak“, najavio je predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza i tajnik MK „Križevci“ Stjepan Peršin te zahvalio svim pokroviteljima. Istaknuo je kako je za sada najviše prijavljenih upravo u oldtimer klasi, a da MK „Križevci“ očekuje dobre rezultate utrke.
Na konferenciji su se obratili i sami vozači, Andrija Rončević koji je govorio o disciplini oldtimer, te Dražen Kemenović i Ivan Višak ispred discipline brzinci.

Na vrh