Priopćenje za javnost

Obzirom na prozivanje gradskih vlasti i gradonačelnika Maria Rajna, a vezano uz dug koji tvrtka Hedona d.o.o. , čiji je osnivač Udruga za osobe s invaliditetom, ima za najam prostora u Tehnološkom parku, moramo reći da smatramo kako je neprihvatljivo takvo manipuliranje najranjivijim socijalnim skupinama za svoju političku promociju, a posebice kada to radi saborski zastupnik koji koristeći saborsku govornicu poziva na nepoštivanje zakona.
Tvrtka Hedona d.o.o., tvrtka je kao i svaka druga koja posluje u Križevcima te je dužna na jednak način ispunjavati svoje obveze kao i sve druge tvrtke. Pozivi saborskog zastupnika Hrga na nepoštivanje zakona i prozivanje gradskih vlast za neosjetljivost, ne doprinose rješavanju problema koji uostalom niti nije stvoren zbog odluka ove vlasti, već prijašnje.
Čelništvo Grada Križevaca u kontaktu je s vlasnicima i menadžementom Hedone d.o.o., s ciljem da se problemi riješe na pravedan način, s obzirom da svaki građanin i poduzetnik u Križevcima mora imati pravo na jednak tretman od strane gradskih vlasti.
To uključuje i poštivanje zakona, a poziv saborskog zastupnika Hrga na kršenje zakona javno, jasno i glasno osuđujemo jer na taj se način vrijeđa građane i poduzetnike koji uredno izvršavaju svoje obveze.