Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održana akcija čišćenja Ratarske šume

U nedjelju je u Ratarskoj šumi održana akcija čišćenja. Akciju je uz podršku Grada Križevaca i Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci inicirala Katarina Ivanek s neformalnom građanskom inicijativom „Čisteći medvjedići“ na čelu s Pericom Štefan. Građani koji su se okupili naglasili su zadovoljstvo što mogu sudjelovati u čišćenju ističući svoju ljubav prema prirodi te dužnost svake osobe da brine o njoj radi sebe i radi budućih generacija.

Akciji se pridružio velik broj građana ne samo iz Križevaca već i iz Zagreba, Nove Kapele i Varaždina. Akciju je podržao i gradonačelnik Mario Rajn koji je pozdravio prisutne, zahvalio organizatorima te istaknuo kako mu je drago radi velikog broja okupljenih. Zahvalio je ovom prilikom svima na sudjelovanju, entuzijazmu i trudu koji ulažu te pozvao na sudjelovanje i u ostalim sličnim akcijama koje se tijekom godine organiziraju.

Inicijatori akcije, Katarina Ivanek i Perica Štefan predstavili su inicijativu „Čisteći medvjedići“ te zahvalili Gradu Križevcima i Komunalnom poduzeću d.o.o. na podršci i osiguranju materijala potrebnog za održavanje akcije te istaknuli važnost potpore jedinica lokalne samouprave inicijativama ovog tipa.

Na vrh