Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Objavljen je Javni poziv za kreditiranje proljetne sjetve

grb križevci

Grad Križevci poziva sve zainteresirane subjekte koji imaju sjedište na području grada Križevaca, upisani su u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava i nemaju dospjelih neizmirenih dugovanja prema Gradu Križevcima da se jave na Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kreditiranje proljetne sjetve u 2021. godini.
Grad Križevci uveo je ovaj program temeljem iskazanih potreba od strane naših poljoprivrednika još 2018. godine čime je postao prvi grad u Hrvatskoj koji subvencionira kamatu na kredite za nabavu repromaterijala za proljetnu sjetvu, a sve kako bi se ojačala poljoprivredna proizvodnja.
Najmanji iznos kreditiranja je 5.000,00 kuna dok je najveći 500.000,00 kuna. Kamatna stopa iznosi maksimalno 3,65% godišnje, fiksno, za cijelo razdoblje otplate kredita, a Grad Križevci subvencionira kamatnu stopu u iznosu od 3,00 postotnih bodova godišnje, fiksno.
Rok za podnošenje prijava je 25. svibnja, a više detalja oko poziva nalazi se ovdje – https://krizevci.hr/dokumenti/javni-poziv-za-prikupljanje-zahtjeva-za-kreditiranje-proljetne-sjete-u-2021-godini/

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast