Obavijest građanima o početku radova na izgradnji pješačko-biciklističkih staza

U sklopu projekta Cyclo-Net – Širenje prekogranične cikloturističke mreže kroz izgradnju kapilarnih biciklističkih staza u Križevcima i Zalakarosu, ovih dana započet će gradnja pješačko-biciklističkih staza i to u sljedećim ulicama:
Ulica kralja Tomislava, Trg sv. Florijana, Zagrebačka ulica, Ulica branitelja Hrvatske, Ulica Tadije Smičiklasa, Ulica Franje Račkoga, Ulica Franje Markovića i Ulica Franje Tuđmana.
Zbog radova na izgradnji pješačko-biciklističke staze, neki stanari i poslovni subjekti mogli bi imati otežan ulaz u vlastito dvorište pa Vas ovim putem molimo za strpljenje i razumijevanje.

Po završetku projekta, čeka nas 4,35 kilometara uređene pješačko-biciklističke staze, a ukoliko ćete tijekom radova imati dodatnih upita, slobodno se obratite putem maila: ured-gradonacelnika@krizevci.hr ili na telefon 048/681-002.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.593.127,95 EUR, odnosno nešto više od 12.100.000,00 kuna, a odobren je za sufinanciranje od strane Europske unije na prvom natječaju iz Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska u financijskoj perspektivi za razdoblje 2014.-2020. godine.

Na vrh