Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ljeto u Križevcima

Od kraja mjeseca lipnja pa do kraja mjeseca kolovoza ovogodišnje ljeto u Križevcima bit će obilježeno „Robin ljetnim kinom“ odnosno prikazivanjem filmskih projekcija na Nemčićevom trgu i „Dječjim ljetom u Gradskoj knjižnici“ koje uključuje pregršt događanja posebno namijenjenih djeci.
„Robin ljetno kino“ sa svojom prvom filmskom projekcijom „Mrska osmorka“ kreće već sutra u 21,15 sati na Nemčićevom trgu, a u slučaju lošeg vremena projekcija će se održati u Kinu „Kalnik“. Riječ je posljednjem u nizu remek-djela uglednog američkog redatelja Quentina Tarantina. Radnja ovog filma s impresivnom glumačkom ekipom smještena je desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine bivšeg vojnika Unije blokiranog mećavom u malom gradiću u Coloradu koji upoznaje lovca na glave i njegovu zatvorenicu te još petero ubojitih stranaca koji će se zajedno naći u zabačenom prenoćištu razmjenjujući briljantne dijaloge, opakost, oružje i krv.
„Robin ljetno kino“ organizira Grad Križevci pod sponzorstvom Robin trgovina, a tehničku podršku pružaju udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T.
Raspored projekcija:
29. lipnja – Mrska osmorka (The Hateful Eight)
06. srpnja – Čuvaj me s leđa (The Hitman’s Bodyguard)
13. srpnja – Krojačica (The Dressmaker)
20. srpnja – Mali Bigfoot (The Son of a Big Foot)
10. kolovoza – Lav (Lion)
17. kolovoza – Dobri momci (The Nice Guys)
24. kolovoza – Čudo (Wonder)
31. kolovoza – La la Land

„Dječje ljeto u Gradskoj knjižnici“ počinje u ponedjeljak, 2. srpnja u 11,00 sati s likovno-kreativnom radionicom namijenjenoj djeci od 7 do 14 godina.
Kroz ljetne mjesece pripremljene su brojne radionice, edukacije o programiranju, animirani filmovi za djecu, a cijeli program možete vidjeti u nastavku.

Na vrh