>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Sukladno članku 29. stavka 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN br. 20/18) Grad Križevci objavljuje

POZIV NA JAVNI UVID
Grad Križevci izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH na području Grada Križevaca (u daljnjem tekstu Program).


Uvid u prijedlog Programa, s popratnom dokumentacijom može se izvršiti radnim danom od 28.05.2018. do 12.06.2018. od 9,00 do 16,00 sati u prostorijama Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu, na adresi Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12, Križevci (na oglasnoj ploči i u sobi br. 19). Prijedlog Programa objavljen je i na internetskoj stranici Grada http://uprava.krizevci.hr/.
Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na prijedlog Programa najkasnije do isteka roka javnog uvida. O prigovorima će odlučivati Gradsko vijeće Grada Križevaca u roku od 30 dana.
Prigovori na prijedlog Programa uz ime, prezime i adresu podnositelja, dostavljaju se u pisarnicu Grada Križevaca zaključno sa danom 12.06.2018. godine.

Otvoreno je savjetovanje sa zainteresiranom javnosti, a detalje možete pronaći na http://uprava.krizevci.hr/index.php/transparentnost-rada/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnosti

Najava događanja

No events found

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh