>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova poziva sve žene da se aktivno uključe i prijave za Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije, koji će se održati 15. rujna 2018. godine u sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici.

VIJEST

 

Sudjelovati mogu sve žene koje se bave različitim poslovima: vrtlarstvom, cvjećarstvom, vinogradarstvom, poljoprivredom i stočarstvom, ali i one koje nemaju ni obradivu zemlju ni stoku, koje su domaćice, studentice, umirovljenice ili su zaposlene, imaju vlastitu tvrtku, domaću radinost, OPG ili obrt.
Povjerenstvo želi uključiti što veći broj žena i pokazati različitost života današnje žene u ruralnim područjima. Bitna je njihova svestranost i kreativnost s naglaskom na posebnostima, a jedini kriterij je da žene žele sudjelovati.
Festival više nema natjecateljski karakter, stoga će žene individualno po svom nahođenju osmisliti i urediti štand, kao i svoj nastup. Cilj projekta je afirmacija i jačanje položaja žena te doprinos zaštiti i promicanju ljudskih prava s posebnim naglaskom na umrežavanje žena radi razmjene iskustava, znanja i vještina u cilju podizanja kvalitete života u ruralnim područjima Podravine i Prigorja.
U proračunu Županije osigurana su financijska sredstva za pokriće troškova svakoj kandidatkinji, a može se prijaviti do 30. svibnja na broj 091-7394-021, gdje se mogu dobiti i sve dodatne informacije ili na e-mail .


Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh