>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Zajednica športskih udruga Križevci od 2010. godine redovito aplicira na programe HOO kako bi unaprijedila uvjete bavljenja sportom u gradu. Do sada se Zajednica, osim nabave kombi vozila iz ovog programa, pojavljivala kao partner NK Križevci, ŽRK Radnik, KK Radnik, SK Križevci 1252, TKD klubu Radnik, Odbojkaškom klubu Križevci, NK Viktoriji, NK Radničkom, NK Mladost Veliki Raven i NK Mladost Carevdar u programima HOO-a „Aktivna zajednica“, „Od sportske škole do Olimpijskih igara“ i „Odaberi sport“, kako bi svojim članicama osigurala sportsku opremu, sportske rekvizite, strojeve za održavanje sportskih terena.

VIJEST

 

Ove godine s rukometnim klubom KTC, kao partnerom, i uz podršku i jamstvo grada Križevaca, Zajednica je aplicirala na program HOO „Aktivna zajednica“ i pridružili se inicijativi Grada i Osnovne škole Ljudevita Modeca oko uređenja sportske dvorane.
Odlukom Vijeća HOO o uvrštenju korisnika Zajednice športskih udruga Križevci i RK KTC u program „Aktivna zajednica“ u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca postavit će se 350 stolica s naslonom, aluminijski golovi s dva kompleta mreža i priborom za montažu, 4 klupe sa po 6 sjedalica za rezervne igrače te stroj za održavanje, pranje i sušenje parketa.
Također, ovim putem napominjemo kako početkom lipnja kreće adaptacija parketa u Sportskoj dvorani, a procijenjena vrijednost ovog zahvata je oko 408.000,00 kuna.

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh