>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Đurđic održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu koju je otvorio predsjednik DVD-a Kristijan Kanešić.

IMG 8756

 

Na skupštini je zapovjednik DVD-a Dragutin Lacković podnio Izvješće o radu za prošlu godinu u kojem je istaknuo kako su prošle godine provođeni građevinski radovi oko doma, uređivan je okoliš, članovi su bili na osposobljavanju, vršila se preventiva kao i dežurstva za vrijeme žetvene sezone. Članovi su sudjelovali na mnogobrojnim natjecanjima ostvarivši odlične rezultate kao i na mnogobrojnim intervencijama.
Plan rada za ovu godinu predstavio je predsjednik Kanešić naglasivši kako će se nastaviti uređivanje doma, osposobljavanje članova, provođenje preventive kao i suradnja s Gradom Križevci i Mjesnim odborom Đurđic.
Čestitke na ostvarenim rezultatima na natjecanjima kao i na provedenim aktivnostima uputili su predstavnici DVD-ova, zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Slavko Gotić, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, ravnatelj Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica Mato Devčić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović te zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.
Zamjenik Martinčević posebno je najavio kako će se ove godine urediti autobusno stajalište u Đurđicu, a uskoro će se i nasipati putevi pri čemu je naglasio kako se nasipavanje vrši prema prioritetima odnosno prvo idu sela gdje ljudi žive uz neasfaltirane ceste.
Najavio je i osnivanje stožernog društva sa sjedištem u Križevcima čime će se riješiti problem kažnjavanja društava od strane vatrogasnog inspektora.
Na kraju skupštine dodijeljena su uvjerenja o osposobljenosti članova Društva.

 

dan grada 2018

Najava događanja

24Tra
24.04.2018. 09:00 - 10:00
Središnja proslava Dana Grada Križevaca
26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh