>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Carevdar jučer je održalo redovnu godišnju skupštinu koju je otvorio predsjednik DVD-a Stjepan Bratić.

IMG 7261

Predsjednik je predstavio Izvješće o radu u prošloj godini pa je tako DVD nastavio dovoziti vodu domaćinstvima u potrebi, uređeno je vatrogasno spremište kao i velika te mala sala. Provođena je preventivna vatrogasna zaštita u vrijeme ljetne sezone, a u dogovoru s Osnovnom školom „Vladimir Nazor“ dogovoreno je ustupanje prostorija doma kako bi se otvorila igraonica.
Predstavljen je i Plan rada za ovu godinu u kojem je cilj poboljšati spremnost i sposobnost članova Društva u slučaju požara, aktivno se odazivati na sva vatrogasna natjecanja te oformiti više ekipa. U planu je i nastavak uređenja sale.
Čestitke na ostvarenom, ali i puno uspjeha u realiziranju navedenog Plana uputili su predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević i gradonačelnik Mario Rajn.

IMG 7267
Predsjednik Zajednice Mužić zahvalio je Gradu što su prepoznali značaj vatrogastva i nisu smanjivali sredstva vatrogascima dok je predsjednik Gradskog vijeća uz upućene čestitke na ostvarenom čestitao i na ambicioznom planu za ovu godinu.
Zamjenik Martinčević posebno je naglasio kako DVD ima podršku Grada Križevaca, osvrnuo se na dolaske inspekcije i novi Zakon o vatrogastvu kao i na energetsku obnovu zgrade. Ujedno je najavio zabave: „Intencija Grada je da svako selo za svoj dan ima besplatnu zabavu pa da se i na taj način zadrži neki oblik života na selu.“
Iznimno mi je zadovoljstvo biti danas ovdje,“ naglasio je gradonačelnik Rajn dodavši kako Grad želi partnerski surađivati sa svim DVD-ovima na dobrobit sela i grada: „U potpunosti smo svjesni brojnosti i značajem DVD-ova na našem području.“
Osvrnuo se i na projektiranje nogostupa kroz Carevdar i zamolio mještane da surađuju prilikom rješavanja imovinsko-pravnih odnosa kako bi se što prije krenulo s projektom izgradnje.

Najava događanja

24Velj
24.02.2018. 09:30 - 10:30
TEDx Križevci
24Velj
24.02.2018. 10:00 - 11:00
Otkrijte križevačke tajne

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh