>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Kako bi zahvalio na prošlogodišnjoj suradnji, gradonačelnik Mario Rajn upriličio je danas prijem za medije. Prijem je održan na imanju obitelji Zidarić, u prostoru koji će pridonijeti turističkoj ponudi grada sa svojim sadržajem – spavaćim sobama, vinskim podrumom, fitness sobom i saunom.

IMG 7245

Cijeli prostor napravljen je u starinskom štihu sa puno ručno rađenih detalja, a sam prostor predstavili su Suzana i Mirko Zidarić istaknuvši kako je za gradnju prostora zaslužan Mirkov otac Josip Zidarić.
„Ovo je značajan doprinos turističkoj ponudi grada“, naglasio je gradonačelnik te se ukratko osvrnuo na proteklu godinu. Osim samih ulaganja u infrastrukturu, osvrnuo se i na popunjavanje kapaciteta Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci, razvoj srednjeg i malog poduzetništva te gospodarsku zonu Gornji Čret. Uputio je i zahvalu medijima na praćenju gradskih aktivnosti te istaknuo zadovoljstvo konkretnom suradnjom.
Ovom prijemu za medije prisustvovali su i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško te predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović.

 

Najava događanja

24Velj
24.02.2018. 09:30 - 10:30
TEDx Križevci
24Velj
24.02.2018. 10:00 - 11:00
Otkrijte križevačke tajne

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh