>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Udruga osoba s invaliditetom Križevci održala je početnu konferenciju projekta „Aktivno starenje – pomoć starijim osobama u svakodnevnim životnim potrebama“. 

IMG 7174

Cilj projekta je pomoći 30-ak osoba s invaliditetom starije životne dobi i pridonijeti njihovoj socijalnoj uključenosti te im pomoći u zadovoljavanju svakodnevnih potreba poput odlazaka u dućan, liječniku i ostalo.
Projekt se provodi od studenog 2017. pa do 31. listopada 2018. godine, a kroz projekt će se zaposliti vozač i osoba za pomoć korisnicima.
Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 80.000,00 kuna, a partner na projektu je Centar za socijalnu skrb Križevci. Ovim projektom uspostavit će se koordinirani sustav pomoći starijim osobama s invaliditetom i povećati kvaliteta života starijih osoba.
Zamjenik župana Ratimir Ljubić pohvalio je provođenje ovog projekta, zahvalio i čestitao Udruzi osoba s invaliditetom Križevci na još jednom uspješnom projektu kojim se brinu o starijim osobama.
U ime gradonačelnika okupljene je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr.sc. Mladen Tenodi čestitavši Udruzi što značajno doprinosi u skrbi za one koji su u potrebi. Ujedno je članovima Udruge poželio mnogo uspjeha dodavši kako im Grad Križevci stoji na usluzi.
U ime partnera, obratila se ravnateljica Centra za socijalnu skrb Križevci Sanja Jakopović koja je istaknula zadovoljstvo što Centar sudjeluje ovom projektu te poželjela uspješnu suradnju i dalje.

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
27Tra
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh