>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Predstavnici Grada Križevaca su u četvrtak 25. siječnja 2018. godine u okviru projekta Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2017. – 2018.) financiranoga iz Europskog fonda za najpotrebitije održali sastanak s projektnim partnerima Osnovnom školom Ljudevita Modeca Križevci, Osnovnom školom ''Vladimir Nazor'' Križevci i Centrom za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

 IMG 2189

Projektom su osigurana sredstva za besplatnu prehranu 487 učenika u matičnim i područnim školama. Projekt je trenutno u fazi ugovaranja te se očekuje skoro potpisivanje Ugovora o financiranju, a s provedom aktivnosti moguće je započeti odmah.

Na sastanku su predstavnici Grada dogovorili sa školama - projektnim partnerima detalje oko provedbe projekta, stoga ovim putem Grad Križevci poziva sve potencijalne korisnike prava na besplatnu prehranu da se radi ostvarivanja istog s dokaznom dokumentacijom obrate socijalnom radniku škole ili razredniku učenika u svojoj školi.

Kriterije za ostvarivanje prava na besplatnu prehranu i potrebnu dokaznu dokumentaciju koja se podnosi socijalnom radniku škole ili razredniku učenika možete pronaći OVDJE.

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
27Tra
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh