>

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović od 13. do 15. prosinca boravit će u Koprivničko-križevačkoj županiji. 

IMG 5762m

Predsjednica je svoj privremeni ured u Županijskoj upravi otvorila danas u jutarnjim satima nakon čega je održala sastanak sa saborskim zastupnicima, čelnicima Županije, gradonačelnicima i načelnicima s područja Koprivničko-križevačke županije.
Ovom sastanku je prisustvovao i gradonačelnik Mario Rajn koji je tom prilikom predstavio Križevce i demografske mjere koje se trenutno provode poput subvencioniranja cijene vrtića, naknada za rodilje, subvencioniranja udžbenika i slično.
Naglasio je kako preko 50 posto stanovništva Križevaca čine poljoprivrednici te kako je cilj izgraditi agro inkubator koji bi postao otkupno mjesto za razne poljoprivredne proizvode.
Osvrnuo se i na nužnost izgradnje pristupne ceste od Poslovne zone Gornji Čret do ulaska na brzu cestu u Križevcima s obzirom da je otvorenjem brze ceste došlo do znatnog povećanja inteziteta prometa kroz sam centar grada.
U sklopu svog boravaka u Koprivničko-križevačkoj županiji Predsjednica će sutra posjetiti i Križevce. U Razvojnom centru i tehnološkom parku održat će sastanak s poduzetnicima koji rade u RCTP-u nakon čega će službeno otvoriti Choco bar. Potom će posjetiti i Osnovnu školu „Vladimir Nazor“ , Visoko gospodarsko učilište te mljekarski praktikum u sklopu Srednje gospodarske škole.

 

Izvor fotografije: kckzz.hr

Najava događanja

20Sij
20.01.2018. 10:00 - 12:00
Obilježavanje Dana mimoza
20Sij
20.01.2018. 13:00 - 14:00
Vincekovo u Greberancu
23Sij
23.01.2018. 19:00 - 20:00
Otvorenje izložbe Katice Augustinović

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Advent kamera

Panoramska kamera

Nazad na vrh