>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Učenica Osnovne škole Ljudevita Modeca Ema Doskočil, pod mentorstvom učiteljice Suzane Balić sudjelovala je na kreativnom natječaju „Moja Županija bez korupcije“ te osvojila 1. nagradu u iznosu od 1000 kuna.

IMG 5601m

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije raspisalo je natječaj pod nazivom "MOJA ŽUPANIJA BEZ KORUPCIJE" koji se provodi s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju. Natječaj je namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola, i to u dvije skupine – niži i viši razredi osnovnih škola te srednjoškolci.
Na svečanom obilježavanju Međunarodnog dana korupcije podijeljene su nagrade učenicima čiji su radovi izabrani kao najbolji, a svečanost je priređena u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ u Koprivnici, 11. 12. 2017. Učenici su svojim likovnim i literarnim radovima te video uradcima pokazali kako prepoznaju problem korupcije u društvu i spremnost spriječiti je.
U skupini učenika od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, prvu nagradu za likovni rad „Život je ljepši bez korupcije“, dobila je Ema Doskočil, učenica 2. b razreda Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci.
Uz Emu na kreativnom su natječaju sudjelovale učenice Gabrijela Čapek (2.b) i Ema Vrhovec (2.b) čiji su se radovi također mogli pogledati na izložbi priređenoj u knjižnici.
Nagrađenim učenicima, mentorima i školama zahvalnice i novčane nagrade uručili su zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednica Povjerenstva Jadranka Lakuš te član Povjerenstva, a ujedno i predsjednik Županijske skupštine, Željko Pintar.

 

Najava događanja

No events found

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh