>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci održana je druga Eno-gastro bajka koja je okupila male proizvođače i OPG-ove s područja Koprivničko-križevačke županije.

IMG 5679


Cilj Eno-gastro bajke je na jednom mjestu povezati poljoprivrednu proizvodnju s poslovnim subjektima, objasnio je direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak dok je jedan od začetnika projekta Eno-gastro bajke Miroslav Mirković izvijestio okupljene kako od sljedeće godine kreće projekt „OPG Burza“ čiji je cilj povezati krajnje potrošače – kupce s OPG proizvođačima.
Okupljene je pozdravio i predsjednik Udruge „Bilikum“ Denis Maksić koji je izrazio želju da se ova Eno-gastro bajka proširi i van granica Županije. Dobrodošlicu svima poželio je zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević istaknuvši zadovoljstvo što se ovaj događaj odvija upravo u Križevcima u čijem je sastavu 59 sela i poželjevši puno poslovnih uspjeha okupljenim izlagačima.
Eno-gastro bajka okupila je tridesetak malih proizvođača i OPG-ova, a posjetili su je i saborski zastupnik Branko Hrg, župan Darko Koren, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović i brojni drugi.

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh