>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Pod pokroviteljstvom Grada Križevaca, a u organizaciji Međunarodne mreže sportskih djelatnika - Sportmeet, Ekonomije zajedništva i Zajednice športskih udruga Križevci održan je 9. Međunarodni stručni skup „Sport – duhovnost: Odrazi u odgojnoj djelatnosti“.

IMG 5134


U ime Grada Križevaca dobrodošlicu svima je poželio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr.sc. Mladen Tenodi istaknuvši zadovoljstvo što se ovakav skup održava u Križevcima. Sam Sportmeet detaljnije je predstavio profesor Zdenko Horvat dok je Maja Zegnal Koretić govorila o međunarodnoj ljetnoj školi – Sportmeet koja je ove godine održana u Barceloni.
Svim okupljenima prikazan je film o ovogodišnjem Dječjem aktivnom ljetu u Križevcima nakon čega su održana stručna predavanja. Dr.sc. Paulo Crepaz govorio je o sportu i duhovnosti, dok je magistar kineziologije Zoran Sedlar predstavio osobno iskustvo „Sport i duhovnost“, a magistra psihologije Rebeka Prosoli održala je predavanje na temu „Psihološki aspekti sporta i duhovnosti“.

 

Nazad na vrh