>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Udruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumarskog stresnog poremećaja Koprivničko-križevačke županije „Sveti Marko Križevčanin“ u jakoj konkurenciji desetak županijskih udruga iz cijele RH osvojila je zapaženi rezultat na XIV. sportskim igrama Zajednice udruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Republike Hrvatske održanim u „Uvali Scott“ kod Kraljevice od 29.rujna do 01. listopada 2017. godine.

UHBLPTSP SVETI MARKO KRIŽEVČANIN

U pikadu osvojeno je 1. mjesto, a za udrugu su nastupali Zlatko Žunić, Željko Antolić i Darko Vragović. U šahu je osvojeno 3. mjesto sa ekipom u sastavu Damir Kelek, Željko Šiptar, Sreto Kos i Zdenko Žganec. U stolnom tenisu osvojeno je 3. mjesto a za udrugu su nastupali Dražen Kranjec, Josip Šestanj i Kristijan Bratić. U streljaštvu je osvojeno također 3. mjesto a za udrugu su nastupali Tihomir Hrešč, Željko Mašek i Damir Višak. Ujedno je Tihomir Hrešč osvojio naslov najboljeg strijelca sa 168 pogodaka.
Sveukupno Udruga je osvojila drugo mjesto iza UHBL PTSP-a Zagrebačke županije, a značajni doprinos uspjesima udruge dali su i naši članovi iz gradova Đurđevca i Koprivnice.
      

Najava događanja

No events found

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh