>

Kako bi predstavile rad svojih udruga i prezentirale planove za buduće razdoblje, gradonačelnika Marija Rajna posjetile su predsjednica Udruge za ranu razvojnu re/habilitaciju Koprivničko-križevačke županije „Vitica“ Helena Strsoglavec i potpredsjednica Centra za promicanje zdravog razvoja djece, mladih i obitelji „Vrtuljak“ Ivona Hrg.

IMG 4048

„Vitica“ je udruga koja je pokrenuta početkom 2016. godine, a cilj joj je ranom intervencijom spriječiti probleme u razvoju djece, objasnila je Helena Strsoglavec dodavši kako trenutno kroz projekt „Rana intervencija u obitelji“ idu u patronažu onim obiteljima kojima je to potrebno. Rad Udruge „Vrtuljak“, koja je osnovana krajem 2015. godine s fokusom na djecu, mlade i obitelj, predstavila je Ivona Hrg. Udruga je do sada održala nekoliko radionica za djecu i roditelje, a organizira i kvalitetnije provođenje slobodnog vremena kod mladih u obliku KviZorame i Parlaonice.
Predstavnice ovih udruga ukratko su predstavile plan pokretanja obiteljskog savjetovališta, a gradonačelnik je istaknuo kako u svojim aktivnostima imaju podršku Grada dodavši kako ga raduje da mladi i stručni ljudi zajednički rade i nastoje pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Najava događanja

20Sij
20.01.2018. 13:00 - 14:00
Vincekovo u Greberancu
23Sij
23.01.2018. 19:00 - 20:00
Otvorenje izložbe Katice Augustinović

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh