>

Gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević i zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Križevci Ivan Matosović dočekali su jučer vatrogasce s područja Koprivničko-križevačke županije koji su proteklih dana bili na dislokaciji na području Splita. Vatrogasci su dočekani ispred Vatrogasnog doma do kuda su stigli u koloni i uz zvuk sirena.

IMG 2886


Prijavak gradonačelniku podnio je zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Zvonimir Habijan istaknuvši kako su vatrogasci uspješno odradili svoj posao na području Splita, te dali sve od sebe. Iskrenu zahvalu na njihovom nesebičnom radu i spremnosti da brane Hrvatsku od požara uputio je gradonačelnik posebno naglasivši njihovo zajedništvo, a zahvalama se pridružio i zapovjednik JVP Križevci Ivan Matosović.
Na dislokaciji na području Splita bilo je 27 vatrogasaca s područja Koprivničko-križevačke županije sa sedam vatrogasnih vozila, a s područja Križevaca to su bili Tomislav Miklin iz JVP Križevci i dragovoljci Dragutin Lacković iz Đurđica, Damir Kos iz Svetog Petra Orehovca te Željko Rusan iz Srednjeg Dubovca.

 

Najava događanja

24Pro
24.12.2017. 19:00 - 20:00
Žive jaslice

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Advent kamera

Panoramska kamera

Nazad na vrh