>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U prostorijama seoskog turizma Rakić danas je održana 1. sjednica Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice koju je otvorio predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader.

IMG 2829


Uoči radnog dijela sjednice, okupljene je na početku pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić poželjevši svima da se ugodno osjećaju i da uspješno odrade radni dio. Predstavio je ukratko Koprivničko-križevačku županiju dodavši kako Županija posebno brine o vatrogastvu.
Pozdravima se pridružio i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević istaknuvši: „Osobita mi je čast što vas mogu pozdraviti kao zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca, ali i kao vatrogasac s obzirom da sam preko 30 godina dragovoljac.“
Dodao je kako je vatrogastvo u Križevcima posebno važno te kako je 12 posto stanovništva vatrogasac, a ujedno je istaknuo kako se ponosi Javnom vatrogasnom postrojbom Križevci koja je bila aktivno uključena u gašenju požara u Splitu koji je izbio početkom tjedna.
Rad Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije predstavio je Ivan Matosović, a na radnom dijelu sjednice, između ostalog, usvojen je Poslovnik o radu Predsjedništva i Odbora, imenovani su zamjenici predsjednika i potpredsjednici te članovi odbora, a utvrđen je i prijedlog Sporazuma o korištenju sustava za vođenje vatrogasnih intervencija u vatrogastvu.

 

Najava događanja

23Velj
24Velj
24.02.2018. 09:30 - 10:30
TEDx Križevci
24Velj
24.02.2018. 10:00 - 11:00
Otkrijte križevačke tajne

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh