>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr.sc. Mladen Tenodi održali su danas sastanak s ravnateljima križevačkih osnovnih škola s ciljem definiranja njihovih potreba.

IMG 2675


Sastanku su prisustvovali ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Dražen Bokan, ravnateljica Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Marija Prodan, ravnateljica Glazbene škole Alberta Štrige Branka Špoljar i ravnatelj Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Igor Brkić.
Ravnatelji su predstavili svoje prioritete među kojima su uređenje WC-a u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca i obnova parketa u sportskoj dvorani, obnova mreže u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i uvođenje e-dnevnika, uređenje zgrade Glazbene škole Alberta Štrige i potreba za novim glazbenim instrumentima te uređenje područnih škola kako Osnovne škole Ljudevita Modeca tako i Osnovne škole „Vladimir Nazor“ koja u cilju ima i  uvođenje jednosmjenske predmetne nastave.
Gradonačelnik je istaknuo kako mu je u planu obići sve škole kako bi se upoznao sa stanjem, a ujedno je obavijestio ravnatelje kako je u planu od školske godine 2018./2019. odnosno uvođenjem novim ciklusom udžbenika osigurati besplatne udžbenike za sve učenike.

Nazad na vrh