>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U prostorijama Visokog gospodarskog učilišta Križevci održana je početna konferencija projekta ECOTOP 2 čiji je cilj kroz edukaciju i istraživanja poboljšati konkurentnost i razinu usluga subjekata koji se bave ruralnim turizmom i ekoturizmom.

IMG 2516


Za ovaj projekt odobreno je 201.932,50 eura, a partneri u projektu su uz VGU Industrijska komora Zalske županije, Industrijska komora  Somogy županije, Sveučilište u Kapošvaru i Turistička zajednica Grada Koprivnice uvodno je objasnila voditeljica projekta Valentina Papić Bogadi. Dodala je kako će projekt uključiti studijske ture, razvoj studijskih programa, programa učenja jezika te aktivnosti koje se bave stvaranjem preduvjeta za uključivanje marginaliziranih skupina u ekoturizam.
Sve partnere i sudionike projekta pozdravila je i dekanica Visokog gospodarskog učilišta Marijana Ivanek-Martinčić istaknuvši zadovoljstvo što su uspjeli dobiti jedan ovakav projekt važan za Učilište.
Početnoj konferenciji prisustvovao je i gradonačelnik Mario Rajn koji je tom prigodom posebno naglasio kako je VGU ustanova kojom se Grad ponosi, a ujedno je pohvalio dekanicu, stručne suradnike i studente zbog njihovog intenzivnog rada na provedbi projekata. „Ruralni turizam politika je za koju se moja gradska administracija namjerava zalagati stoga željno iščekujemo rezultat i želim Vam uspješan rad“, istaknuo je gradonačelnik o projektu ECOTOP 2.
S nekoliko riječi obratila se i programska menadžerica Marian Zelei ispred Zajedničkog tajništva Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska  koji sufinancira ovaj projekt dok su u ime partnera puno uspjeha u zajedničkom radu poželjele Renata Verger ispred Industrijske komore Zalske županije, Kristina Nemeth ispred Industrijske komore Somogy županije, Viktoria Szente ispred Sveučilišta u Kapošvaru te Jadranka Lakuš ispred Turističke zajednice Grada Koprivnice.

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
27Tra
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh