>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U Maloj vijećnici Grada Križevaca novoizabrani gradonačelnik Mario Rajn preuzeo je dužnost gradonačelnika Grada Križevaca od dosadašnjeg gradonačelnika Branka Hrga.

IMG 4548


Svečanoj primopredaji prisustvovali su i dosadašnji zamjenici gradonačelnika Tomislav Katanović i Ivan Vuk te novoizabrani zamjenici gradonačelnika Danijel Šaško i Mario Martinčević kao i pročelnici upravnih odjela.
Želim puno sreće i uspjeha u radu na dobrobit svih sugrađanki i sugrađana i da nam Grad ide naprijed i da se dobro razvija,“ naglasio je dosadašnji gradonačelnik Branko Hrg istaknuvši kako je gradonačelniku Rajnu uručeno Izvješće o obavljanju poslova iz svog djelokruga u kojem se vide projekti koji su započeti i spremni za nastavak,  te stanje u proračunu koje je u petak bilo oko 1,5 milijuna kuna. Osvrnuo se i na bezuvjetno mišljenje Državne revizije za poslovanje gradske uprave koje je dobiveno prošli tjedan.
Sljedeće četiri godine vrijedno radimo za dobrobit građana. Sve što je napisano u Izvješću nama je čvrsti temelj koji ćemo nastaviti nadopunjavati i nadograđivati priču,“ istaknuo je gradonačelnik Rajn dodavši kako su i on i njegovi zamjenici mladi te puni energije spremni vrijedno raditi.

 

 

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh