>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Na današnjoj sjednici Vijeća za prevenciju Grada Križevaca predstavljena je analiza stanja sigurnosti na području Policijske postaje Križevci s posebnim osvrtom na Grad Križevci za proteklu godinu i prva tri mjeseca ove godine.

IMG 8646


Sjednica je održana pod predsjedanjem zamjenika gradonačelnika Ivana Vuka, a analizu stanja sigurnosti predstavili su pomoćnik načelnika Policijske postaje Križevci Krešimir Sokač i policijska službenica za poslove preventive u cestovnom prometu Tea Dundović.
Rezultati analize pokazali su da je sigurnost na vrlo visokoj razini, a zamjenik Vuk je dodao kako će se sigurnost još više poboljšati izgradnjom novih pješačko-biciklističkih staza, gradnjom nogostupa u Bjelovarskoj ulici, uređenjem i semaforizacijom Gundulićeve ulice te semaforizacijom Smičiklasove ulice kao i izgradnjom nogostupa u Ulici Gornje Križevčine.
Na sjednici je predstavljena inicijativa za pokrivanje video-nadzorom javnih površina na području Grada Križevci kao i inicijativa za formiranje prometne jedinice mladeži na području Grada Križevaca. Obje inicijative su prihvaćene od strane članova te je predloženo da se ispitaju mogućnosti za njihovo ostvarenje.

dan grada 2018

Najava događanja

24Tra
24.04.2018. 09:00 - 10:00
Središnja proslava Dana Grada Križevaca
26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh