>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca otvorena je 42. Regionalna domijada učeničkih domova na kojoj se okupilo 10 domova.

IMG 8403


Pozdravne riječi uputila je ravnateljica Učeničkog doma Križevci Snježana Majić nakon čega je dobrodošlicu u Grad Križevce te puno uspjeha na natjecanju poželio gradonačelnik Branko Hrg.
Domijadu je otvorenom proglasio župan Darko Koren te ujedno čestitao Organizacijskom odboru na organizaciji ovog događaja.
Učenici se natječu u disciplinama mali nogomet, košarka, odbojka,  badminton, stolni tenis i šah, a u sklopu održavanja domijade otvorena je i izložba radno-tehničkog stvaralaštva u prostoru Komunalnog poduzeća Križevci. S početkom u 14,00 sati u dvorani Hrvatskog doma održat će se program glazbeno-scenskog plesnog izraza, a nakon toga će se proglasiti najbolji učenički domovi i dodijeliti priznanja.
Otvorenju domijade prisustvovali su i zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tenodi i tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko.

 

 

 

 

 

Najava događanja

No events found

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh