>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Povodom Svjetskog dana dječje knjige, učenice Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci, uključene u projekt „Tulum s(l)ova“, posjetile su učenike 1.b Osnovne škole Ljudevita Modeca.

P1010118


Kako bi djeci što bolje dočarale likove iz slikovnica Figaro, mačak koji je hrkao, Uljuđeni vuk i Najotmjeniji div u gradu učenice Gimnazije pripremile su rekvizite i kostime.
Nakon čitanja svake priče, školska knjižničarka, profesorica Suzana Knežević, razgovarala je s prvašima o porukama koje su mogli izdvojiti iz priča, a učenici su mogli i sami prelistati slikovnice, međusobno si čitati priče i pogledati ilustracije. Susret je završio tako da su prvaši nagradili gimnazijalke velikim pljeskom, a one su njih naučile pjevati pjesmu iz jedne od priča, počastile ih slatkišima i najavile novo druženje narednih godina.   
Projekt „Tulum s(l)ova“, kojim se potiče čitanje iz užitka, u Gimnaziji se održava već šestu godinu, a sastoji se iz dva dijela: noćnog čitateljskog susreta i čitanja u lokalnoj zajednici.

 

Najava događanja

24Velj
24.02.2018. 09:30 - 10:30
TEDx Križevci
24Velj
24.02.2018. 10:00 - 11:00
Otkrijte križevačke tajne

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh