>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Učenici Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci postigli su izvrsne rezultate na županijskim natjecanjima iz različitih predmeta i područja.

biologija

Na županijskom natjecanje iz hrvatskoga jezika, učenica sedmog razreda Marta Knežević (mentorica Martina Valec-Rebić) osvojila je prvo mjesto, dok je učenik osmog razreda Luka Dominik Pisačić (mentorica Danijela Zagorec) osvojio treće mjesto. Među deset najboljih radova odabranih za državno natjecanje iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna – LIK,  nalazi se i fotografija učenice sedmog razreda Marte Knežević (mentorica Senka Pleše). Na državno natjecanje plasirao se i učenik osmog razreda Dominik Pisačić (mentorica Marija Biljan) osvojivši prvo mjesto na županijskom natjecanju iz kemije.

U kategoriji osmih razreda na županijskom natjecanju iz biologije prvo mjesto je osvojio Luka Dominik Pisačić, a u kategoriji sedmih razreda drugo mjesto je osvojila Valnea Medač  (mentorica Petra Kačarovski). Izvrstan rezultat postigle su i odbojkašice s trenericom Darinkom Šimunčić plasiravši se na poluzavršno državno natjecanje: Leona Ostojić, Rea Vrhovec, Leonarda Šatvar, Elena Nemčić, Sara Jelušić, Lucija Peremin, Lucija Sokač, Petra Tomac, Daria Radanović, Veronika Konfic, Marta Mikadi i Monika Valec.

Na državnom Lidranu koje će se održati u Primoštenu od 20. do 23. ožujka nastupit će Monika Valec sa recitacijom „Roda” Zlatka Tomičića (mentorica Danijela Zagorec) te Lorena Hrković s novinarskim radom „Glagoljica se ne može čitati brzo kao glagoljica”.

Najava događanja

23Velj
24Velj
24.02.2018. 09:30 - 10:30
TEDx Križevci
24Velj
24.02.2018. 10:00 - 11:00
Otkrijte križevačke tajne

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh