>

Vijesti

Završavaju se radovi na odvojcima u Istarskoj ulici. U uređenje Istarske do sada je uloženo 2 163 000, 00 kuna, a pred završetkom je i Neubergova ulica.
Radove je danas obišao gradonačelnik Branko Hrg zajedno sa zamjenikom gradonačelnika Ivanom Vukom i pri tome najavio nastavak radova na nogostupu u Križevčinama, uređenje Bogovićeve, te izgradnju nogostupa u Butorčevoj.

IMG 4611

Predsjednik Udruge Glas mladih Križevci Željko Jurković potpisao je partnerstvo na projektu „Razvoj školskog volontiranja uspostavom mreže volonterskih klubova Crvenog križa“.

3

Završnom svečanosti projekta o japanskoj kulturi Osnovna škola Ljudevita Modeca obilježila je svoj Dan škole.

IMG 2544

Manifestaciji "Dani otvorenih vrata udruga" koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske pridružila se i Udruga "Hera" Križevci.
Tako je Udruga otvorila danas svoja vrata za sve građane kako bi im približili svoje programe i aktivnosti.

Udrugu je tim povodom posjetio  i pružio podršku radu gradonačelnik Branko Hrg, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Đurđica Trbus i voditeljica Socijalne samoposluge "Sv. Marko Križevčanin" Nada Šegrt.

IMG 1634

Danas se u Gradskoj knjižnici "Franjo Marković" održava 35. godišnja Skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja te ujedno obilježava 40. godina rada ovog Društva i izdanja časopisa "Svezak".

IMG 1593

Počeli su 9. Dani hrvatskih svetaca i blaženika, manifestacija kojoj je od njenog prvog dana pokrovitelj Grad Križevci.
Jučerašnjem programu, euharistijskom slavlju i otvorenju izložbe slika "Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu" prisustvovao je gradonačelnik Branko Hrg.

IMG 1520

View the embedded image gallery online at:
http://krizevci.hr/index.php/rss#sigFreeId3992cb2903

Kao i svake godine Udruga „Maslačak“ Križevci uključila se u obilježavanje „Dana otvorenih vrata udruga“, manifestaciju koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

IMG 1503

Promenadnim koncertom održanim u Velikoj dvorani Hrvatskog doma završilo je obilježavanje Dana Glazbene škole Alberta Štrige Križevci. Koncert je okupio velik broj posjetitelja, među kojima je bio i gradonačelnik Branko Hrg.

IMG 1466

Udruga osoba s invaliditetom Križevci održala je početnu konferenciju u sklopu provedbe projekta "Usluge osobne asistencije II".

IMG 1342

Današnjim danom postala je pravomoćna građevinska dozvola za semaforizaciju križanja Koprivničke i Gundulićeve ulice i za rekonstrukciju Koprivničke ulice. Ovako su ispunjeni svi uvjeti te Hrvatske ceste mogu pokrenuti postupak javne nabave. Procijenjena vrijednost ovog projekta je oko 3,6 milijuna kuna.

VIJEST

Nazad na vrh