>

Vijesti

Sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola, organiziranje posebnih vlakova i popusti na prijevoz za razna događanja u gradu bile su glavne teme današnjeg sastanka gradonačelnika Marija Rajna s predstavnicima HŽ Putničkog prijevoza.

IMG 2949

U Gradskoj upravi Grada Križevaca gradonačelnik Mario Rajn održao je sastanak s predstavnicama Udruženja obrtnika Križevci.

IMG 2945

U sklopu Međunarodnog ljetnog kampa „Čovjek – svijet“ koji se održava u Križevcima od 16. do 23. srpnja jučer je na Strossmayerovom trgu održan „Sajam naroda“.

IMG 2914

Gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević i zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Križevci Ivan Matosović dočekali su jučer vatrogasce s područja Koprivničko-križevačke županije koji su proteklih dana bili na dislokaciji na području Splita. Vatrogasci su dočekani ispred Vatrogasnog doma do kuda su stigli u koloni i uz zvuk sirena.

IMG 2886

U prostorijama seoskog turizma Rakić danas je održana 1. sjednica Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice koju je otvorio predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader.

IMG 2829

Gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević i ravnatelj Županijske uprave za ceste Dragutin Guzalić obišli su danas radove na Lokalnoj cesti 26069 koja se proteže od Cubinca prema Đurđicu.

IMG 2848

U Križevcima se od 16. do 23. srpnja održava Međunarodni ljetni kamp „Čovjek - svijet” koji je okupio oko 280 djece i mladih iz 19 zemalja svijeta. U sklopu Kampa djeca u dobi od 14 do 17 godina rade zajedno, stvaraju prostor kulturne uzajamnosti, nadilaze moguće kulturne i povijesne sukobe i otkrivaju zajedničku želju za stvaranjem mreže prijateljstva.

čovjek svijet

Gradonačelnik Mario Rajn održao je danas prijem za učenika Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog Križevci Marina Meštrovića koji je sudjelovao na 27. Kampu mladih informatičara Hrvatske.

IMG 2825

Dana 17.07.2017. godine u ranim popodnevnim satima temeljem zapovijedi Glavnog vatrogasnog zapovjednika RH izvršena je dislokacija vatrogasaca i vatrogasnih vozila s područja Koprivničko-križevačke županije na područje Grada Splita.

Vatrogasci split

Udruga "Maslačak" Križevci je u suradnji sa Srednjom školom Ivan Seljanec Križevci uspješno realizirala građansku akciju "Bezbrižni i sigurni" u razdoblju od 15. ožujka do 15. srpnja.

DSC 1062

Nazad na vrh