>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Vijesti

U Hrvatskom domu u Križevcima u subotu 21. travnja 2018. održana je, kao dio Godine križevačkoga župnika na glasu svetosti Stjepana Kranjčića, završna svečanost 7. Susreta hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva „Stjepan Kranjčić“ za književno i likovno stvaralaštvo učenika osnovnih škola u Republici Hrvatskoj.

IMG 9048

 

Brojni gosti i uzvanici okupili su se jučer na redovnoj godišnjoj skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Glogovnica.

PRO8578 768x511

Povodom Dana grada Križevaca u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma održan je koncert Varaždinskog komornog orkestra.

IMG 9081

I ove je godine povodom Dana planeta Zemlje, Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci organiziralo prigodno obilježavanje tog dana.

IMG 9064

Dobrovoljno vatrogasno društvo Veliki Potočec održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu.

potocec9

U prepunoj dvorani Hrvatskoga doma, mješoviti zbor Hrvatskoga pjevačkog društva „Kalnik“ održao je treći tematski koncert „Sve je lako kad si mlad“.

IMG 9031

Učenici trećih razreda koprivničke Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“ posjetili su danas Križevce u pratnji svojih nastavnica Suzane Hergotić, Natalije Sočev i Dubravke Piščević.

IMG 9015

Nakon Dječjeg vrtića Križevci i Dječjeg vrtića „Čarobna šuma“ doktorica pedijatrica Tatjana Relić-Niemčić održala je i u Dječjem vrtiću „Sv. Josipa“ predavanje o sprječavanju nesreća kod djece.

IMG 9001

Atletski klub Križevci i trenera Dragu Palčiću posjetili su predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić i izbornik reprezentacije Mladen Katalinić koji su izvršili analizu postojeće podloge na staroj atletskoj stazi i razgovarali o mogućnostima izvedbe jedne atletske trake kako bi se križevačkim atletičarima omogućili bolji uvjeti treniranja.

atletska staza 660x330

Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci održalo je u Dječjem vrtiću Križevci radionicu s temom „Kako i zašto kompostirati“. Na radionici su vrtićanci i njihove tete upoznati s biootpadom (kuhinjski otpad-ostaci od pripreme hrane i vrtni ili zeleni otpad), te su uz kratku prezentaciju i primjere naučili kako napraviti kompostište i na koji način pravilno iskoristiti biootpad. Ovo je samo jedna od aktivnosti koju Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci provodi, a u kojem sudjeluju djeca.

Image00005

 

dan grada 2018

Najava događanja

24Tra
24.04.2018. 09:00 - 10:00
Središnja proslava Dana Grada Križevaca
26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh